dilluns, 21 de febrer de 2011

Condemnats en el Judici Final!

Finalment, després d'haver estat finalistes en la primera edició, aquest bloc ha estat guardonat en la segona edició dels Premis Blocs de les Comarques Centrals organitzats pel Penjoll, Art de Paraula en la categoria Millor Bloc d'Arts i audiovisuals.

Volem donar les gràcies a tots els que ens van votar en la primera edició i en aquesta, així com al jurat per la valoració que ha fet del nostre treball i finalment al Penjoll i a l'Associació Eco-cultural la Garrofera de l'Alcúdia de Crespins que han organitzat i fet possible l'acte i els premis. També a tots els lectors i lectores que, tot i que no en feu molts comentaris sé que seguiu aquest bloc.

La gal·la va tindre molta qualitat amb la presència de Pep Gimeno Botifarra i el seu guitarrista Emili Vera, l'humor dels Tonis, el grans Toni Espi i Toni de l'Hostal, conductors de l'acte, el teatre a càrrec del president Frank de Corrüptia, l'obra de Josep Lluís Fitó, i el poeta de la Vall d'Uixó Josep Lluís Abad (genial en l'improvissat paper d'Abad), l'original del gran cantautista Mi Sostingut, la insòlita performance musical dels increïbles The Mateta de Fenoll Faulk Band, moltíssimes sorpreses més. Terradelfoc grup, també aportarem el nostre granet. Tocàrem Volem ja i tinguerem problemes de so i,en part, a causa d'això, alguna errada en la interpretació que va fer que no eixírem molt contents. Ja podreu vore al vídeo, supose, però en qualsevol cas, com que era la nostra primera actuació, el balanç ha de ser positiu.

Com ja he dit, moltes gràcies a tots i totes!

11 comentaris:

LoyKaPV ha dit...

Lo més complicat per a una banda sempre són els directes, i amb la meua experiència com a músic puc dir que vos va eixir bé!

Anònim ha dit...

L'espectacle fou genial! Enhorabona pel premi!

Big Score ha dit...

Enhorabona!

Neil Young ha dit...

La veritat és que va estar molt bé. Aviseu-me quan feu el proper concert!

Refel ha dit...

Big Score? Neil Young? quin honor!

Gràcies Josep Manel, gràcies Thor. I enhorabona a vosaltres també.

Thor, dius que toques? i què toques?

LoyKaPV ha dit...

Toque el teclat i el saxofó tenor. Tocava altres instruments com la guitarra elèctrica i la dolçaina però en aquells estic massa rovellat. ;)

Neil Diamond ha dit...

M'agrada el vostre estil indie.

Refel ha dit...

Estàs fet un multintrumentista Thor! Haurem de fer un conjunt blocaire per als pròxims premis blocs!

Xe, Neil, què fa per ací?

Neil Armstrong ha dit...

Gràcies per fer-me al·lucinar de nou. La vostra actuació és un petit pas per al vostre grup però un gran salt per a la música indie.

Arnold Schönberg ha dit...

A mi també em va agradar molt, però discrepe de vosaltres, en realitat els Terradelfoc fan música dodecafònica.

Anònim ha dit...

Indie dodecafònic!

Entrades populars